Monday, April 20, 2009

Sasaran dan target :D

Just came back from solat zohor n lunch..Damn sleepy then decided to do some 'renovation' for my blog..hahaha..I LOVE THE NEW LOOK BTW :) (got some work to do but just put it aside for this moment:P)..


Well, I got few things in my head as for this year's target..(hahahaha..hubby sila la take note OK!lol)..and started to do some research on those things..(materialistik sungguh!)..tapi ini amat la penting untuk surirumah yang SANGAT suka memasak seperti saya..:P..Well...saya target untuk ini






Zanussi gas stove and electric oven


Actually nakkan oven tu jek sebab gas stove memang dah ada kat umah. Nak beli build-in oven cam mahal sangat lagipun tak tahu nak beli umah kat mana so as for now I am targetting for this. Microwave oven macam kecik pulak and then harga lebih kurang so I think berbaloi kot beli ni. Mid-year ni mesti dapat!..Hahahaha..



And then...lagi satu this one..:)

Kenwood Mixer


Pas ni boleh buat cheesecake :) ngeeeeeeeeeeeeeeeee..sukanya sukanya...hehe..if TAK DAPAT yang ni, yang kat bawah ni pun okay jugak...either one la lakan..tapi cam lagi suka yang kt bawah ni je..:p..WISH ME LUCK! :)

Philips Food Processor







6 comments:

muaazam said...

yg ats skali tu klu kite letak kat living hall pon ok kn syg..
kat kitchen mmg xde ruang dh..
wakakakakaka..

mylongjourney said...

cett..letak jela kat belakang..tepi washing machine tuh ade lagi la space..:P

Farah said...

aku pon kenan ngan philips food processor tu...harga juga cantek..hehe

mylongjourney said...

farah: tue la..hehhe..bnyk btol plan dlm pale ni bile dah dapat benda alah ni..(fini dah dapat best la tu)..huhu

amy aimi said...

Aku suka Kenwood Mixer tu..tapi aku tak suka harganya :(

mylongjourney said...

aimi: huhu..mmg tidak suke..tp one fine day akan aku dapatkan jugak!! xkire!!