Sunday, April 12, 2009

Farewell For Wani

4.4.09
Alhamdulillah..setelah beberapa minggu plan untuk berkumpul bagi meraikan Wani yang nk ke UK, akhirnya kami ditemukan di Thai Express The Curve, Mutiara Damansara. Heeeee..sgt teruja sebab dah lama tak berkumpul macam ni. Eversince abis belajar sampaila aku dah beranak, kami pun berjumpa semula. Kalau tak kerana Wani yang nak terbang jauh, mungkin lambat lagi la kot. Well, Congrats to Wani. She manages to grab her dream...sambung PhD kat London.. I am very proud of you my dear.. Dan yang pastinya masing-masing sudah punya kehidupan sendiri. Aku dah kawen and ada 1 anak :D, Edot pun sama (tp dia kawen awal dari aku la..hihi), Iera yang masih lagi in honeymoon mood ( ni pun champion gak nih!! tgh wat Masters Degree kt UM), Ej yang gomen servant..Iby pun same and the best part is, Iby kije satu bumbung ngan aku even lain2 branch!..(MKA ,KKM). Mula-mula nk organized payah jugak sebab agak sukar nk tetapkan date.. NI pun after Iera bertungkus-lumus mencari satu tarikh yang semua orang available. Thanks to Edot yang sanggup datang dari KB, Kelantan!
Here are some pixs yang sempat aku snap. Sowila dah mcm outdated actually but still I really want to share :)
Daddy pun nk posing ngan Awal

Auntie EJ (Ej claimed herself as KAKAK :P)

Bersama kwn2 dan psgn serta anak-anak.


Manda yang SWEET!!


Edot n her daughter


iera n anak buah; Awal :)


iera n Hubster :D

yang diraikan dan yang meraikan (fr left: Iby, Wani)



airmate kesedihan :(( (frm left: Wani, Iera)


The Jaberians! UPM 2002-2005 Kolej 13th
last shot before dispersing
(frm left: Ej, Iby, Wani, Iera, Aku, Edot n Manda yang sedang lena)
So, frens bile lagi nk makan besar camni? Makan tk penting ...yang penting dapat ketemu kamu semua :)









2 comments:

Fuzzy-ra said...

hahahaa. ketawa ku sendiri. thx :)

mylongjourney said...

ngeh3x...welcome :)..sgt suke detik ini..[trigt zaman2 skolah dolu2;)]