Sunday, November 8, 2009

Dah ready ke??

Ramai pulak yang tanye...'ko ni bila nk tambah ni nem???'..bertanya dengan buat-buat muka tak berapa nk paham...'tambah ape pulak?'...'tambah anak laaaaaaa'...aku tersengih macam kerang busuk.

Huh??? tambah anak?? ..Bila?? Ntah...Ready dah ke?? Macam tak je..kalau ikut KPI kami 2011 ...tapi...........macam belum betul2 bersedia. Hmphhhh....

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

siap ada kpi tu tak bleh tahan tu :P

mylongjourney said...

poyo2 jek tu..hahahah :P

Farah said...

ko ade kpi ek? hahaha

mylongjourney said...

harus ade la farah..tp tu KPI yang sgt2 bergantung kepada keadaan semasa :D..POYO jek ade KPI kan?? muahahaha

Hasliza said...

aku pun belum ready nem..tapi bila tengok kengkwan yg seangkatan kita dah mula preggy anak ke-2 mcm azza tu..teringin gak..tapi bila memikirkan sakit bersalin n penatnya jaga anak kecik..terus terfikir banyak kali..tapi aku tak der plan apa2 pun..kalau ada rezeki diterima dengan hati gembira..hubby dah sound kata nak anak pompuan pulak..hehe

mylongjourney said...

liza: tuhla ..sbb memikirkan penat etc yg buatkan saya ni xready tuk tambah anak..huhuh...dahla lasak yg amat..mmg tk senang duduk dibuatnya..isk..kalau ade rezeki aku pun nk anak ppn :D