Tuesday, May 12, 2009

Lucky :)

Thanks hubby..:D Well, do you still remember? I did put in my previous entry (ZANUSSI gas stove and electric oven) as my target for this year..According to my sister (die dah beli ZANUSSI tu), better ade Oven and Stove berasingan so dat bile rosak boleh terus dump..hahhaha..if Stove n Oven duk sekali salah satu rosak kena la pakai jugak yang masih berfungsi tuh..huhuuhu..Tapi, I am so Lucky to get this from hubby (sebagai hadiah di Hari Ibu)..macam Ulam Dicita Pucuk Mendatang la pulak :D... After this kena la tambah lagi menu and skill memasak guwe..

PANASONIC MICROWAVE OVEN GRILL/COMBINATION


Dan ini satu lagi hadiah...Bronze Medal.Last Sunday, main volleyball for BKP, KKM..my team got the third place..the other team got the first place..CONGRATS!! ok lakan..sebab dah laaaaaaaama sgt tak main..fit lagi la even dah beranak satu :)

Meh I tolong bace kan "KETIGA KATEGORI WANITA PERTANDINGAN BOLA TAMPAR TERTUTUP PROGRAM KESIHATAN AWAM 2009 KKM"...









5 comments:

Farah said...

wow microve oven all in one youu...hehe kena rajin lg memasak la yer camni..

Iron Butterfly said...

heheheh suko la tu bleh microwave.. huwaaaa.. nok medal jugok! aku ado futsal tapi sero tok fit malah la pulok nok maing nati company tournament key.. hahaha

Hasliza said...

wah..aku pun duk target microwave ven tu gak..hehee

mylongjourney said...

Farah: tuh la pasal..masak tuk dia makan jugak ;) kena print recipe bnyk2 ckit pasni :P..well, kongsi2 la resipi ko tuh!..hahahah

Ajah: SUKO LA!! Mehla kito organize futsal pulok weii!! aku tok sedak duk ssajo neh..keno lompat2 wat tubik peluh ckit..hahahahah

Liza: Eyh yeke?? huhu tersama la pulak..Xper liza, nnt ur turn pulak ok! Tp mmg smart benda alah ni..;)

~shafini said...

best ade oven! leh masak macam2! =)