Tuesday, April 17, 2012

Fuhhhhhh!!!!!


Salam ..
I'm back on track. Dugaan datang satu persatu sepanjang sebulan yang lalu. Selepas anak bujang got high fever, Nawra pulak kene. Batuk selsema and last wednesday saya pulak kena. Harini baru rasa kuat sikit. Alhamdulillah. Weekend been busy with rumah baru. Cat, pasang grill, beli barang untuk house renovation, pilih tiles, belum masuk urusan lain like wedding, kenduri. Sepanjang minggu lepas was attending a training. Memang rasa sesak dada pack dgn activities. Syukur Allah bagi kekuatan untuk hadapi semua tu.
Btw, hari isnin ni kerja2 reno akan dimulakan. Nantilah saya cerita in another entry khas cite a-z pasal rumah (mimpilah kau!) hahahah..
Saya harap by end of mei kami akan duduk rumah baru. Hujung bulan kami akan shift out dari rumah sewa skrg. Bnyk kenangan kat rumah ni. Sedih pun ada nak tinggalkan. Tapi apa nak buat? 4 tahun kot kami sewa situ. Finally dah sampai masanya kami pindah. Sementara tunggu rumah siap saya tumpang rumah MIL paling lama kami target 2-3 minggu. Setakat ni ramai jiran2 dah nak move in. Cuti skolah bulan mei ni laagi ramai yang plan nk pindah. Yeay! Hehehe (syukur Allah kau kabulkan doa kami) Alhamdulillah.
- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

FiraHamzah said...

haaa, Raya nanti jgn lupa house warming aka Open House...nak hidu rumah baruuuuu..hihihi :P
all the best babe, & take care..cya this weekend!!