Tuesday, June 9, 2009

Plan for this weekend part II

Well, last week I managed to go Jusco OU only. Tak larat nak pergi jauh sangat...then my shopping list yang telah mencapai misi;
1. New ESPRIT handbag for me @ ESPRIT OU boutique (Carlo Rino n Hush Puppies da kecik for me so bought a bigger one sng nk sumbat brg baby)
2. New Avent feeding bottle for Awal (yang lame dah cecah 3months plus)
3. New Shoes for hubby (yang ni tak jadi sbb tk de yg berkenan dihati suami so switch to Poney Long Pant n T-Shirt for Awal)
4. New Nichii purple dress for me (sbb that nite ade dinner kat Hilton Sentral credit to suamiku :D)..which is SANGAT cantik!!! (pada mata saya la..hehe)
then bertambah lagi satu barang (dua la actually) sbb tak tahan tgk harganya!!hahahahha
5. New ESPRIT shades for me (ELLE shades kesayanganku hubby da jatuhkan kat Subang airport..xtau mane ilang..huhuhu)
6. New Emporio Armani shades for him..(CK hubby dah patah..so inilah mase yg seswai!!!)
Giler tak kami???

9 comments:

Hasliza said...

perghh sakan korg shopping..lama dah aku tak shopping sakan camni..jelesnya..huhu

mylongjourney said...

hahaha...nnt after umah da setel, hubby blk dari belayar ..ko ajak ler hubby g shopping :D ngeh3x

Fuzzy-ra said...

tak gila lagi...ive seen somebody else who is super more gila thn u olss..

mylongjourney said...

Naseb baek blom giler lagi..hahahah :D..CHOP..soklan cepu cemas..SIAPAKAH YANG SUPER MORE GILER ITU?? ngehx..

Farah said...

hehe sopping sakan dek non...hmm bila nak sale raya ni..nak shopping sakan gak tp tunggu sale ekeke..

mylongjourney said...

farah, tgh sales la ni..
boleh beli for raya trossss..ahaks:P

~shafini said...

anem gila SOPPING CAM AKU GAK HGAHAHA

mylongjourney said...

hahahahah..ko baru tahu ke fini?? aku MEMANG giler shopping ok!!! lol

mrs Fahmi said...

ni shopping spress ni....;-)....retail therapy is always the best medicine!